preloader
logo

TA KONTROLL

Vi på Qura Care vill att du blir en del av vår familj och hjälper oss att förbättra vårdsektorn. Detta genom att förbättra villkoren för anställda i vården och genom att förse viktig kompetens där det behövs som mest.

 

Vi vill erbjuda dig villkor som speglar den viktiga insats du gör för samhället, vi vet att många som arbetar inom vården inte får den uppskattning och ersättning som de förtjänar, vi är här för att förändra detta. Vi vill därför erbjuda dig en möjlighet till att ta kontroll över din situation och låta oss ta hand om dig på samma sätt som du tar hand om våra sjuka.

 

Hos oss kan du välja att jobba helt utifrån dina önskemål med villkor som passar just dig. Vill du utvecklas inom ett område hjälper vi gärna dig med det. Vi har uppdrag runt om i landet vilket innebär att du kan arbeta nära hem eller utforska vårt vackra land.

 

Hos oss står du i centrum, tveka inte att ta kontakt med oss.
Vi på Qura Care finns alltid med längs vägen.

Vad vi erbjuder dig

  • Uppdrag i hela landet
  • Marknadens bästa ersättning
  • Trygghet och frihet
  • Boenden och resor i samband med uppdrag
  • Tillgänglighet dygnet runt alla dagar i veckan
  • Egen kontaktperson

Börja din resa här

Skicka in din intresseanmälan
Skicka in din intresseanmälan

Börja din resa med att skicka in din intresseanmälan. Vi kontaktar dig kort därefter för att lyssna in dina önskemål och berättar om vad vi kan erbjuda dig!

Vi hittar rätt uppdrag för dig
Vi hittar rätt uppdrag för dig

Vi har många uppdrag runt om i landet och strävar alltid efter att matcha dig med just det uppdrag som matchar dina behov och önskemål!

Arbeta utifrån dina villkor
Arbeta utifrån dina villkor

Hitta balansen i ditt liv genom att få möjligheten till att arbeta efter villkor som passar just dig, detta blir möjligt när du jobbar med Qura Care!

close map