preloader
logo

Vi ser dig också!

Qura Care har flera års erfarenhet från vårdbemanning, detta gör att vi har ett stort nätverk av konsulter samt god kännedom och förståelse för behoven. Vi har team som arbetar nischat för att du ska få rätt hjälp. Vår främsta uppgift är att förenkla ditt arbete genom att hjälpa dig täcka akuta och långvariga vakanser med rätt kompetens.

 

Vi känner till många av de utmaningar du som chef i vården ofta stöter på. Vi vet att du arbetar otroligt hårt för att hålla allt flytande trots i många fall bristande resurser. Vi finns här för att hjälpa dig utifrån dina behov!

 

Vi ger dig möjlighet att vara delaktig i urvalet och påverka kravprofilen på konsulter som presenteras till dig. Du får en helt transparent presentation där du har möjlighet att granska konsultens erfarenhet och kompetens.

 

Genom att erbjuda högkvalitativ bemanning av vårdpersonal och lösningar anpassade till just din verksamhet kan vi hjälpa er att frigöra tid så att ni kan fokusera på det ni gör allra bäst, att förbättra er verksamhet.

 

Vi är gärna en del av förbättringsarbetet på din arbetsplats och fungerar som ditt bollplank om du behöver hjälp med något, vi gör helt enkelt det lilla extra.

 

Varför välja oss?

  • Bemanning av akuta och långvariga vakanser
  • Marknadens bästa service med tillgänglighet dygnet runt, alla dagar i veckan
  • Vårdkonsulter med hög kvalitet och specialistkompetens
  • Branschens bästa kvalitetssäkring som även kan skräddarsys utifrån dina behov
  • Bemanning av vårdteam
  • Rekrytering och headhunting av personal med specifik kompetens
  • Personalplanering

Kvalitetssäkring

step image
CV & referenser:

Vi granskar noggrant våra vårdkonsulters CV och referenser. Vi pratar med de två senaste cheferna och en kollega. Genom granskning av CV och referenser vet vi om vårdkonsulten uppfyller kraven för uppdraget, och om denne har rätt kompetens, erfarenhet och egenskaper.

step image
Intervju:

Genom att intervjua vårdkonsulten lär vi känna dem på ett mer personligt plan och får en bättre uppfattning om dennes lämplighet till uppdraget. Vi lyssnar även in konsultens önskemål, vilket underlättar matchning av rätt uppdrag.

step image
IVO/HOSP

Vi kontrollerar konsultens legitimation genom Socialstyrelsen och begär ut IVO-utdrag.

step image
Skräddarsydda lösningar

Vi kan även anpassa vår kvalitetssäkring efter dina önskemål. Tycker du något är extra viktigt att kontrollera? Meddela oss om det så lägger vi tillsammans upp en kravprofil för just din verksamhet.

Vårdgivare
close map