preloader
logo

Om Oss

Idén om Qura Care uppkom när vi insåg att det fanns tydliga förbättringsåtgärder både inom vårdsektorn och inom vårdbemanningsbranschen.

 

En utveckling vi ofta ser är att vårdplatserna i Sverige minskar och många avdelningar blir tillfälligt nedstängda utan att återinföras. Vi ser att det finns en skillnad i tillgänglighet till vård beroende på vart i landet man bor. Vi vet att de ekonomiska resurserna inte alltid går till de områden där det behövs som mest och att de som drabbas värst av detta är patienter och vårdpersonal. Detta har skapat ett missnöje för många som arbetar inom vården och har lett till att många har sökt sig till andra yrken.

 

Något som bemanningsbranschen behöver bli bättre på är att vara mer transparenta och skapa mer trygghet för vårdpersonal istället för att enbart vara ekonomiskt drivna.

 

Vi på Qura Care vill vara den förändring som alla lovar att de ska vara, och erbjuda full transparens och hållbara lösningar för våra vårdgivare och konsulter. Vi tror att genom att jobba tillsammans med er kan vi alla vara en del av lösningen för en bättre arbetsmiljö och framförallt erbjuda en bättre vård.

Our Vision

Vår vision

Qura Care grundades med fyra förbättringsåtgärder i sikte:

 

* Att förbättra den svenska vårdsektorn.
* Att ge alla tillgång till vård, oavsett bostadsort, ålder, kön, etnicitet.
* Att förbättra arbetsvillkoren för alla vårdhjältar.
* Att förbättra bemanningsbranschen i Sverige.

 

 

Vi på Qura Care har som mål att göra yrkena inom vården mer attraktiva så att vi får en mer jämnfördelad vård i Sverige och se till att alla får den vård de förtjänar. Vi vill öka uppskattningen av vårdpersonal och förbättra arbetsvillkoren inom vården för att kunna erbjuda en balans mellan privatliv och karriär, för ett hälsosammare liv. Vi är transparenta och erbjuder flexibla lösningar som är anpassade efter varje enskild person vi samarbetar med. Detta eftersom vi tror på en långsiktig relation som är byggd på ömsesidigt förtroende.

 

close map